Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Organic luonnonmukainen bhringraj-jauhe 500g

Radico Organic luonnonmukainen bhringraj-jauhe 500g

Radico luomu reethajauhe 500g

Radico puhdistava reethajauhe, luomusertifioitu 500g

Radico amla, reetha & shikakai hiustenpuhdistusjauhe 500g

Radico amla-, reetha- ja shikakai-jauhe on täydellinen sekoitus luomulaatuisista kasveista hiusten ja päänahan puhdistamiseen ja kuorintaan, käsittelyyn ja hoitamiseen. Kaikille hiustyypeille, myös herkälle päänahalle.

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
23811

Kirjautuneille ammattilaisille.

Ayurveda kasveja on käytetty itämaissa hiusten puhdistamiseen hoitamiseen jo vuosituhansien ajan. Useat ayurvedassa käytetyt kasvit ovat elintarvike kelpoisia. Radico luomusertifioitu amla-, reetha ja shikakai-jauhe kuoriin kevyesti päänahkaa, edistää hiusten kasvua estäen hiustenlähtöä. Antaa hiuksille luonnollista kiiltoa ja hohdetta. Tuotetta voi käyttää hiusten syväpuhdistamiseen shampoon sijaan myös ennen kasvivärillä värjäämistä. Sopii kaikille hiustyypeille ja myös herkälle päänahalle. 

Amla

Radico luonnonmukainen amlajauhe on monipuolinen hiustenhoitoaine. Amlahedelmästä saatua amlajauhetta on itämaissa käytetty ravinnoksi, sekä ihon ja hiusten hoitamiseen jo vuosituhansia. Se on elintarvikekelpoinen marja, joka muistuttaa suomalaista karviaismarjaa. Amlajauhe sisältää antioksidantteja ja C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin tuotannolle. Kollageeni kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista hiuksia. Amlajauhe hoitaa hiuksia tehden niistä sileät, säihkyvän kiiltävät ja tuuheat. Samalla amlajauhe hoitaa hilsettä ja säännöllisessä käytössä ehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista.

Reetha (Ritha)

Reetha tunnetaan toisella nimellä kiinansaippuamarja. Reetha sisältää saponiinia, joka on luonnollinen vaahtoava puhdistusaine. Reetha puhdistaa hiukset ja hiuspohjan perusteellisesti ja tekee hiuksista tuuheat ja säihkyvän kiiltävät. Antibakteerinen reetha-jauhe poistaa hilsettä sekä estää hiustenlähtöä. Erinomainen vaihtoehto shampoolle ja hilseen hoitoon. Sopii kaikille hiustyypeille.

Shikakai

Shikakai –siemenjauhe kuorii kevyesti päänahkaa poistaen hellävaraisesti epäpuhtauksia ja siten edistää hiusten kasvua ja vähentää hilsettä. Hidastaa hiusten harmaantumista, antaa kiiltoa ja tuuheutta. Erinomainen luonnonmukainen vaihtoehto hilseen hoitoon ja hiuspohjan hyvinvointiin. Sopii kaikille hiustyypeille. Ihonhoidossa shikakai-jauhetta käytetään psoriasiksen ja ekseemojen hoitoon.

Radico Hair Wash & Tretment puhdistava hiusnaamio: 

Tee jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta: 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä. Käytä shampoota ja hoitoainetta vain tarvittaessa.

Ainesosat inci: Amla (Emblica officinalis)*, Ritha ( Reetha) (Sapindus mukorossi)*, Shikakai (Acacia Concinna)*. 

*Luomusertifioitu Ecocert

Radico 

Radico Organic on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläikokeettomat ja sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus